Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi polițiști, răniți într-un accident rutier în timp ce urmăreau o mașină

Doi polițiști, răniți într-un accident rutier în timp ce urmăreau o mașină

Doi polițiști, răniți într-un accident rutier în timp ce urmăreau o mașină
15 Noi 2019   •   23:55

 Trei persoane, între care şi doi poliţişti care urmăreau o maşină al cărei şofer depăşise viteza legală, au fost rănite, vineri seara, pe DN 15 E 578, în zona localităţii Vălenii de Mure, într-un accident rutier.

"Astăzi, în jurul orei 19,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, pe DN 15 E 578, cu implicarea unei autospeciale de poliţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe DN 15 E578, la km 120+650 m, în localitatea Vălenii de Mureş, se pare că un echipaj rutier, format din doi poliţişti, aflat în serviciu de supraveghere şi control al traficului rutier, deplasându-se pe direcţia Reghin-Topliţa, cu autospeciala din dotare, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depăşit regimul legal de viteză. În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroşată de un autoturism, care circula din sensul opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi poliţişti, precum şi a conducătorului autoturismului în cauză, care au fost transportaţi la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş.

Potrivit comunicatului IPJ Mureş, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat că în urma accidentului rutier au rezultat trei victime, una de cod roşu, una de cod galben şi una de cod verde. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mures Politie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close