Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire șocantă într-o pădure din Vrancea. Oamenii au sunat imediat la 112

Descoperire șocantă într-o pădure din Vrancea. Oamenii au sunat imediat la 112

Descoperire șocantă într-o pădure din Vrancea. Oamenii au sunat imediat la 112
Sursa foto: foto- Pexels
16 Oct 2019   •   10:19

Un bărbat de 70 de ani, din Soveja, dat dispărut de familie după ce a plecat, marţi, să adune lemne şi nu s-a mai întors la domiciliu, a fost găsit mort în pădure, miercuri dimineaţă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Marţi seară, în jurul orei 18,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Soveja, a plecat în jurul orei 9,00 să adune surcele din pădure, în zona unităţii militare, şi nu s-a întors la domiciliu. În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit decedat, în pădure, miercuri dimineaţă", a anunţat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, cadavrul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Pentru găsirea bărbatului s-au mobilizat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Panciu, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Soveja, Salvamont Vrancea şi Ocolului Silvic Soveja. La căutări a participat şi câinele de urmă al IPJ Vrancea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close