Antena 3 CNN Actualitate Locale Descinderi ale poliției la Primăria Timișoara. Anchetatorii au ridicat mai multe documente

Descinderi ale poliției la Primăria Timișoara. Anchetatorii au ridicat mai multe documente

Polițiștii au percheziționat astăzi biroul de resurse umane din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara în urma unei plângeri. A fost deschis un dosar in rem pentru abuz în serviciu.

Descinderi ale poliției la Primăria Timișoara. Anchetatorii au ridicat mai multe documente
Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Timișoara
de Andreea Borboros    |    18 Mai 2022   •   17:43

Cercetările vizează organizarea a două concursuri la societăți din subordinea primăriei, Horticultura și Piețe. Persoane care nu îndeplineau condițiile cerute de lege ar fi fost ajutate să poată obține posturile pe cale ilegală.

Anchetatorii au ridicat mai multe documente pentru a stabili dacă în aceste situații au fost comise fapte de abuz în serviciu.

Primăria Timișoara a reacționat. „Pot confirma că polițiștii fac verificări. Noi le-am pus la dispoziție toate actele pe care le-au cerut, nu avem absolut nimic de ascuns. Vreau să vă reamintesc că și noi am depus o plângere penală pentru șapte suspiciuni de fraudare ale unor concursuri, în perioada 2018-2019. Vorbim despre lucrări scrise în mod evident de aceeași persoană, la concursuri diferite, cu candidați diferiți”, a declarat pentru Tion reprezentantul Primăriei Timișoara, Bogdan Marta.

 

 

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close