Antena 3 CNN Actualitate Locale Carduri de sănătate pierdute, postate pe internet! Datele personale a zeci de oameni au fost făcute publice

Carduri de sănătate pierdute, postate pe internet! Datele personale a zeci de oameni au fost făcute publice

Datele personale a zeci de oameni din Sibiu au fost publicate pe rețelele de socializare de o femeie care voia să îi ajute.

Carduri de sănătate pierdute, postate pe internet! Datele personale a zeci de oameni au fost făcute publice
Sursa foto: turnulsfatului.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2023   •   13:33

Fotografii cu zeci de carduri de sănătate pierdute au fost publicate pe Facebook, marți dimineață, de o femeie din Sibiu.

Datele personale ale oamenilor au fost disponibile aproximativ o oră și jumătate, până când postarea a fost ștearsă.

Carduri au fost fotografiate la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu, iar în urma acestui incident s-au dispus măsuri pentru a fi evitate astfel de situații.

Reprezentanții CAS spun că femeia a avut intenții bune și nu s-a gândit că face publice date personale ale oamenilor care au pierdut cardurile.

Citește și: Cum a fost păcălit un bătrân de 78 de ani prin "metode împrietenirii". Acesta a pierdut 8.000 de lei

"În urma verificărilor făcute, s-a constatat că din totalul cardurilor găsite, 11 carduri erau deja anulate în urma declarării lor ca fiind pierdute de către titulari, acestea urmând a fi distruse, 9 fiind neanulate.

Cardurile neanulate pot reintra în posesia titularilor prin ghișeele CAS Sibiu”, au transmis reprezentanții Casei de Asigurări Sibiu, potrivit  Turnul Sfatului.

×
Subiecte în articol: Sibiu card de sănătate pierdut
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close