Antena 3 CNN Actualitate Locale Un avion Wizz Air a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, după ce un pasager a fost rănit. Incidentul a fost provocat de trei cetățeni din state ex-sovietice

Un avion Wizz Air a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, după ce un pasager a fost rănit. Incidentul a fost provocat de trei cetățeni din state ex-sovietice

Un avion Wizz Air a aterizat de urgență pe aeroportul din Cluj-Napoca, după un incident petrecut la bord.

de Cristi Georgescu    |    06 Mar 2024   •   11:33

Corespondentul Antena 3 CNN relatează că este vorba despre cursa care zbura de la Memmingen, Germania, spre Kutaisi, Georgia.

Trei pasageri străini, unul din Belarus și doi din Georgia, au fost implicați într-un conflict violent la bordul aparatului, în timp ce acesta se afla la înălțime, în noaptea de marți spre miercuri.

Aparent, cei trei pasageri erau sub influența băuturilor alcoolice, iar unul dintre georgieni l-ar fi lovit cu un telefon mobil pe compatriotul său.

Situația a degenerat și a necesitat intervenția membrilor personalului de bord care, cu ajutorul celorlați pasageri, au reușit să-i calmeze pe turbulenți.

Totuși, piloții au solicitat aterizarea de urgență pentru ca unul dintre pasageri, rănit în incident, să primească îngrijiri medicale.

Georgienii și belarusul au fost lăsați să plece din România după scandalul din avion

După debarcarea celor implicați, procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj au preluat cazul pentru investigații.

Oamenii legii au decis că georgienii își vor continua drumul spre Kutaisi cu altă aeronavă, în timp ce belarusul se va întoarce la Memmingen.

Scandalagii nu au fost reținuți, pentru că nu au periclitat siguranța pasagerilor și a echipajului, relatează corespondentul Antena 3 CNN, Cristi Georgescu.

Ceilalți pasageri și-au putut continua călătoria în condiții normale.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close