Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul care i-a măcelărit pe cei doi soţi din Vaslui a fost prins. Bărbatul de 24 de ani era recidivist

Criminalul care i-a măcelărit pe cei doi soţi din Vaslui a fost prins. Bărbatul de 24 de ani era recidivist

Criminalul care i-a măcelărit pe cei doi soţi din Vaslui a fost prins. Bărbatul de 24 de ani era recidivist
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Aug 2019   •   11:46

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a anunţat prinderea principalului suspect în cazul dublei crime din localitatea vasluiană Zorleni.

”Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani, recidivist, care a acţionat în scop de jaf. Victimele aveau o gospodărie frumoasă, o casă cu zece camere. Individul a acţionat cu scopul de a sustrage bunuri, moment în care a fost surprins de victime. Le-a ucis cu lovituri de cuţit pe amândouă. S-a reţinut violare de domiciliu şi omor, însă încadrarea juridică urmează a fi stabilită în urma cercetărilor care se află în curs. Cel mai probabil, se va reţine şi infracţiunea de tâlhărie, după ce se va stabili prejudiciul şi valoarea acestuia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu. 

Sursa: adevarul.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close