Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul celor doi bătrâni din Timişoara, ucişi pentru banii din întreţineri, a fost condamnat la 28 de ani de închisoare

Criminalul celor doi bătrâni din Timişoara, ucişi pentru banii din întreţineri, a fost condamnat la 28 de ani de închisoare

Bărbatul care în iunie anul trecut a omorât doi bătrâni în apartamentul lor din Timişoara şi le-a furat banii strânşi din întreţineri a fost condamnat la 28 de ani în închisoare.

Criminalul celor doi bătrâni din Timişoara, ucişi pentru banii din întreţineri, a fost condamnat la 28 de ani de închisoare
Sursa foto: Facebook/Andrei Minda
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2024   •   20:44

Judecătorii de la Tribunalul Timiş cer despăgubiri criminalului şi de 200.000 de euro pentru cei doi copii ai soţilor ucişi.

Alexandru Andrei Minda a fost condamnat de Tribunalul Timiş, în primă instanţă, el fiind acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată. El va avea de executat, potrivit sentinţei, 28 de ani şi 4 luni de închisoare şi are de achitat câte o despăgubire de 100.000 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii ai soţilor ucişi.

Sentinţa poate fi atacată cu apel.

Citeşte şiCriminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a povestit tot! Motivul pentru care i-a ucis

Alexandru Andrei Minda, care locuise în imobilul în care a ucis cuplul, a mers la apartamentul în care locuia femeia care era administrator, alături de soţul ei. Aceasta a crezut că vine să îşi achite datoria, dar bărbatul i-a atacat pe cei doi soţi cu un cuţit, apoi a căutat banii adunaţi din întreţinere de la locatari. În timp ce căuta în apartament, a fost surprins de nepotul soţilor.

Minda s-a luptat cu nepotul şi a reuşit să fugă cu 12.000 de lei.

După mai multe cercetări, poliţiştii l-au încercuit pe bărbat pe stradă, în zona Gării de Nord din Timişoara.

Andrei Minda, în vârstă de 38 de ani, le-a spus anchetatorilor că era drogat atunci când a intrat în casă și i-a atacat pe cei doi bătrâni.  

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close