Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă din gelozie în Iași. Un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere apoi și-a luat zilele

Crimă din gelozie în Iași. Un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere apoi și-a luat zilele

Un bărbat din Iași a fost înjunghiat mortal de fostul partener al iubitei sale. Ulterior, criminalul și-a luat zilele.

Crimă din gelozie în Iași. Un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere apoi și-a luat zilele
Sursa foto: Pixabay
de Ioana Mircea    |    28 Feb 2024   •   14:30

Polițiștii din Iași au fost sesizați că, în noaptea de marți spre miercuri, un bărbat în vârstă de 37 de ani a intrat fără drept într-o locuință din satul Heleşteni județul Iași.

În acea clădire locuia fosta iubită a bărbatului. Actualul iubit al femeii, în vârstă de 27 de ani, a fost înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui anterior şi posterior, a brațelor și picioarelor.

Tânărul a reuşit să fugă, dar după aproximativ 100 metri s-a prăbuşit lângă un gard și a murit. În grădina din spatele casei criminalul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac. Din primele cercetări, crima ar fi fost făcută din gelozie.

"În noaptea de 27 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleșteni.

Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, ulterior cel din urmă ieșind în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înțepător-tăietor de fostul concubin al femeii. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale", a transmis Inspectoratul Poliției Județene Iași.

×
Subiecte în articol: Iași crimă
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close