Antena 3 CNN Actualitate Locale Corco, cunoscut interlop din Aiud, arestat după ce a bătut doi bărbați pentru că nu i-a plăcut muzica de la o petrecere

Corco, cunoscut interlop din Aiud, arestat după ce a bătut doi bărbați pentru că nu i-a plăcut muzica de la o petrecere

Un celebru interlop din Aiud, județul Alba, a fost arestat preventiv după ce a bătut doi bărbaţi la o petrecere şi asta pentru că nu îi plăcea muzica. Acesta avea o interdicţie de a intra în localuri publice încă din 2020. Nu a ţinut încă cont de ea. Bărbatul are mai multe condamnări pentru acte de violenţă.

Corco, cunoscut interlop din Aiud, arestat după ce a bătut doi bărbați pentru că nu i-a plăcut muzica de la o petrecere
Sursa foto: Aiudinfo.ro
de Mia Lungu    |    23 Aug 2022   •   09:46

Scandalul ar fi pornit după ce bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice nu i-ar fi plăcut muzica din local. Corco sau Spaima Aiudului (Ciprian M.) a bătut alți doi bărbați, din care unul a fost rănit grav la un picior.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2022, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe, distrugere și neexecutarea sancțiunilor penale.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august 2022, ar fi încălcat interdicția de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice, dispusă împotriva sa printr-o sentință penală și s-ar fi deplasat la un local public din Aiud unde, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat două persoane, iar uneia i-ar fi distrus telefonul mobil. Una dintre victime, un bărbat de 37 de ani, din Aiud, a suferit leziuni grave, la un picior și a rămas internată.

În data de 21 august 2022, bărbatul a fost arestat preventiv la cererea procurorilor din Aiud pentru o perioadă de 30 de zile.

Corco are la activ peste 30 de dosare penale pentru lovire, vătămare corporală, furt şi alte infracţiuni comise cu violenţă. Multe dintre dosarele care au ajuns să fie judecate s-au finalizat tot cu ”împăcarea părţilor”. ”Spaima Aiudului” a primit, totuşi, câteva condamnări la amendă penală, două la inchisoare cu suspendare şi încă trei la închisoare cu executare, potrivit Adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Corco interlop Aiud batut muzica
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close