Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un copil de un an a fost strivit de mașina poliției, în Brăila | ”Din toți copiii, l-a luat pe copilul meu”

Momentul în care un copil de un an a fost strivit de mașina poliției, în Brăila | ”Din toți copiii, l-a luat pe copilul meu”

Un copil de un an și cinci luni a murit după ce a fost călcat de o mașină condusă de un polițist. Agenții de la Investigații Criminale veniseră să îi lase o citație fratelui băiatului. Momentul tragicului accident a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2023   •   08:29

Momentul accidentului în care copilul a murit după ce a fost strivit de mașina poliției a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se poate observa cum părinții copilului discută cu polițiștii, în timp ce băiatul se plimbă nesupravegheat pe lângă mașină. 

Apoi, mașina condusă de agenți pleacă de pe loc, iar copilul este prins sub roți.

”El, când a plecat, nu s-a uitat și el în stânga, în dreapta. A pus piciorul și a plecat. Erau toți copiii, dar din toți copiii, l-a luat pe copilul meu”, a declarat mama băiețelului.

Manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale nu au avut succes și a fost declarat decesul copilului.

Vă avertizăm: sunt imagini și informații cu un puternic impact emoțional!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Accident grav în faţa Spitalului din Slatina. Trei adolescente au fost spulberate de o maşină pe trecerea de pietoni

”Nu mai am nicio putere”

”Nu mai am nicio putere. Numai eu știu cât m-am chinuit cu copilul ăla, să-l cresc, să îi dau o lecție de viață și altul vine și mi-l omoară”, a spus, cu lacrimi în ochi, tatăl copilului.

Nașa altui copil al familiei a sărit să îi ajute, pentru că oamenii, care au 15 copii, din care șase împreună, nu au bani.

”Am fost de am cumpărat sicriu, hăinuțe, tot ce trebuie pentru copilaș și tot ce mai este nevoie plătesc, pentru că ei nu au de unde”, a spus femeia.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort, pe scaunul din faţa al unei maşini parcate pe strada Liniştei din Timişoara

Polițistul aflat la volan nu consumase alcool

”Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat imediat la fața locului, iar din primele date a rezultat faptul că doi polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale se aflau pe strada respectivă pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu, iar la plecarea de pe loc cu mașina, aceștia ar fi lovit un minor”, a transmis Geanina Niculae, purtător de cuvânt al Poliției Brăila.

Vecinii sunt dispuși să ajute familia cu înmormântarea copilului.

×
Subiecte în articol: copil mort IPJ Brăila masina de politie
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close