Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 1 an şi 6 luni a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 după ce s-a opărit cu apă clocotită, în Bistriţa

Un copil de 1 an şi 6 luni a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 după ce s-a opărit cu apă clocotită, în Bistriţa

Incidentul a avut loc joi într-o locuință din Bistriţa-Năsăud, acolo unde într-un moment de neatenție al mamei, copilul în vârstă de 1 an şi 6 luni a tras de o găleată cu apă clocotită care era lăsată pe sol, provocându-i arsuri pe 30% din suprafața corpului. Micuțul a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la o clinică de specialitate.

Un copil de 1 an şi 6 luni a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 după ce s-a opărit cu apă clocotită, în Bistriţa
Sursa foto: Agerpres
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2021   •   20:12

Incidentul a avut loc în localitatea Lunca Ilvei din Bistriţa Năsăud, unde un copil în vârstă de un an şi şase luni a suferit arsuri pe partea inferioara a corpului, după ce s-a opărit cu apă clocotită.

Potrivit poliţiştilor, în timp ce se afla acasă împreună cu mama lui, copilul ar fi tras de o găleată cu apă clocotită care era lăsată pe sol, găleată care s-a răsturnat provocându-i arsuri în partea inferioară a corpului.

La fata locului a ajuns un echipaj SAJ și unul de terapie intensiva mobila SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița. 

După ce a fost stabilizat copilul a fost transportat de un elicopter SMURD la o cinică de specialitate, notează presa locală.

Polițiștii au demarat o anchetă

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs fapta”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

×
Subiecte în articol: Bistriţa copil arsuri apă clocotită
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close