Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de patru ani a murit, după ce un copac tăiat de tatăl lui l-a lovit în cap, într-o pădure din Prahova

Un copil de patru ani a murit, după ce un copac tăiat de tatăl lui l-a lovit în cap, într-o pădure din Prahova

Un copil de patru ani a murit, într-o pădure din județul Prahova, după ce un copac tăiat de tatăl lui a căzut și l-a lovit în zona capului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2024   •   13:25

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Apostolache au fost sesizați, marți după-amiaza, prin apel la 112, cu privire la faptul că un copil de patru ani ar fi fost lovit de un copac, în timp ce se afla în pădure cu tatăl său.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un copil de patru ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către echipajul medical.

Totodată a fost identificat și un bărbat de 35 de ani, tatăl copilului. Din verificări a reieșit că acesta a tăiat un copac, care a căzut, lovindu-l pe fiul său în zona capului. În urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul copilului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Citeşte şi: Pariul mortal făcut la un priveghi din Călărași a dus la o nouă tragedie. "Totul a fost o glumă proastă"

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național indiferent de forma de proprietate.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close