Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru copii au fost răniţi într-un tobogan gonflabil luat de vânt în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Patru copii au fost răniţi într-un tobogan gonflabil luat de vânt în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Patru copii au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital, după ce toboganul gonflabil în care se jucau a fost luat de vânt, astăzi, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2023   •   16:53

Cei patru copii se jucau, împreună cu alţii, pe un tobogan gonflabil şi în zona acestuia, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

La un moment dat, din cauza vântului puternic, toboganul gonflabil, care era ancorat, potrivit martorilor, doar cu câteva cărămizi, a fost luat de vânt şi răsturnat, iar copiii s-au lovit după ce au fost aruncaţi unul în altul.

Polițiștii aflaţi în apropiere s-au autosesizat şi au solicitat intervenția mai multor echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinși în interiorul acestuia, transmite Poliția Capitalei.

În urma verificărilor efectuate au fost găsiți patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, răniți ușor, care au necesitat îngrijiri medicale și care au fost transportați la spital.

În ce stare sunt copiii răniţi în toboganul gonflabil din Piaţa Constituţiei

- un copil de 7 ani are o lovitură în zona bărbiei;

- un copil de 4 ani are o lovitură în zona capului;

- un copil de 8 ani are dureri la o mână;

- un copil de 10 ani cu dureri în zona toracică.

Citește și: Zeci de morţi şi răniţi în urma unui accident rutier pe drumul dintre Cairo şi Alexandria, în Egipt

"La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciul, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat.

Polițiștii au solicitat, de îndată, la fața locului să se deplaseze mai multe echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinși în interiorul acestuia.

În urma verificărilor efectuate au fost găsiți patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, răniți ușor, care au necesitat îngrijiri medicale.

Cei patru minori, însoțiți de părinții acestora, au fost transportați la unități medicale, pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 17, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close