Antena 3 CNN Actualitate Locale Avertisment pentru şoferii care aleg această rută: circulaţia se desfăşoară cu restricţii, pe o singură bandă

Avertisment pentru şoferii care aleg această rută: circulaţia se desfăşoară cu restricţii, pe o singură bandă

Avertisment pentru şoferii care aleg această rută: circulaţia se desfăşoară cu restricţii, pe o singură bandă
de S.T.    |    20 Oct 2015   •   12:09

Circulaţia rutieră pe DN 57, în dreptul localităţii Berzasca, din judeţul Caraş-Severin, se desfăşoară cu restricţii, pe o singură bandă, alternativ, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi provocate de precipitaţiile abundente din ultimele zile.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în judeţul Caraş-Severin, pe DN 57 Orşova - Moldova Nouă, în zona localităţii Berzasca, din Clisura Dunării, circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe o bandă.

Circulaţia se desfăşoară cu restricţii din cauza pietrelor care au căzut de pe versanţi pe şosea, ca urmare a precipitaţiilor abundente din ultimele zile. Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră este restricţionată de la ora 8.30, iar lucrătorii de la drumuri acţionează în prezent pentru îndepărtarea pietrelor de pe şosea.

×
Subiecte în articol: circulatie rutiera Circulatie blocata
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close