Antena 3 CNN Actualitate Locale Circulație oprită pe o magistrală de metrou, din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță. Anunțul Metrorex pentru călători

Circulație oprită pe o magistrală de metrou, din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță. Anunțul Metrorex pentru călători

Metrorex a anunțat călătorii din București, joi, 24 august 2023, că circulația este oprită pe o magistrală de metrou, din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță.

Circulație oprită pe o magistrală de metrou, din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță. Anunțul Metrorex pentru călători
Sursa foto: Facebook/ Metrorex
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2023   •   11:38

Update 12:00 Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reluată în sistem pendulă, anunță Metrorex. Pe M5 există o problemă tehnică la sistemul de siguranță a traficului, prin care sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale.

„Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reorganizată începând cu ora 11:50 , astfel: Eroilor 2 – Râul Doamnei, pe firul 2 în sistem pendulă, Valea Ialomiței – Romancierilor, pe firul 1 în sistem pendulă”, anunță Metrorex.

Știrea inițială: Metrorex informează că astăzi, 24.08.2023, începând cu ora 10:45, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 este întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță a traficului. Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale.

Până la remedierea defecțiunii, se încearcă reorganizarea circulației în sistem pendulă. În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situației.

Călătorii sunt informați în legătură cu aspectele precizate mai sus, atât la intrarea în stațiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât și prin intermediul instalațiilor de sonorizare de la nivel vestibul și peron.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close