Antena 3 CNN Actualitate Locale "Sunt mutilată fizic şi psihic!" | Cercetări la o clinică din Constanţa, după ce mai multe femei s-au plâns de intervenţiile estetice

"Sunt mutilată fizic şi psihic!" | Cercetări la o clinică din Constanţa, după ce mai multe femei s-au plâns de intervenţiile estetice

Descinderile polițiștilor și procurorilor de la clinica din Constanța nu rămân fără urmări. După ce au fost ridicate probe, cercetările continuă. Se pare că nu este vorba doar despre două femei nemulțumite de intervențiile făcute în cadrul clinicii.

"Sunt mutilată fizic şi psihic!" | Cercetări la o clinică din Constanţa, după ce mai multe femei s-au plâns de intervenţiile estetice
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2023   •   18:18

Mai multe cliente ale medicului vizat și-au manifestat temerile în recenzii.

Vă amintim că se fac cercetări pentru vătămare corporală după intervențiile făcute de un medic estetician asupra a două cliente.

A doua zi după ce informațiile au ieșit la iveală, ușa clinicii a rămas închisă. 

Citeşte şiO tânără a fost nevoită să își schimbe pașaportul în urma unor operații estetice: ”Am fost interogată de aproximativ șase bărbați”

Cele două femei au ajuns să se teamă pentru viața lor după ce sănătatea le-a fost afectată. În cazul uneia dintre ele, în urma unei intervenții de implant mamar, iar cea de-a doua femeie a avut o intervenție de liposucție. 

La iveală ies și părerile altor cliente, care nu numai că nu recomandă clinica sau medicul dar chiar trag un semnal de alarmă spunând că au rămas mutilate fizic și psihic în urma unor banale intervenții de înfrumusețare.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorul lui de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close