Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei victime, după ce tavanul unei bănci s-a prăbușit, în Dej. Poliția a deschis o anchetă

Trei victime, după ce tavanul unei bănci s-a prăbușit, în Dej. Poliția a deschis o anchetă

Pompierii din cadrul ISU Cluj intervin de urgență, după ce tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit. Au fost găsite până acum trei victime.

Trei victime, după ce tavanul unei bănci s-a prăbușit, în Dej. Poliția a deschis o anchetă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    27 Noi 2023   •   13:05

Update 15:00 IPJ Cluj a anunțat că face cercetări sub aspectul infracțiunii de distrugere din culpă. Trei persoane, dintre care una angajată a băncii, au fost prinse sub dărâmături.

Polițiștii susțin că au fost sesizați prin apel la 112, despre faptul că, pe strada Mărășești din Dej, la sediul unei instituții „s-ar fi prăbușit podeaua”.

În urma incidentului, au fost prinse sub dărâmături trei persoane, respectiv o femeie și un bărbat, precum și un angajat al instituției.

Victimele au fost consultate de echipajele medicale sosite la fața locului, iar femeia și bărbatul au fost transportați la spital.

„Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. În continuare, în paralel, vor fi derulate expertize de către autoritățile competente”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, cele trei persoane rănite după prăbușirea tavanului unei bănci erau conștiente și cooperante.

Știrea inițială: Pompierii au fost solicitați să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbușit tavanul peste mai multe persoane.

Echipajele au ajuns la fața locului și desfășoară o misiune de căutare-salvare.

Au fost identificate, până acum, trei victime, predate echipajelor SMURD. 

La fața locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanță SAJ și una SMURD. Forțele sunt suplimentate cu echipaje de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca.

Intervenția este în desfășurare.

×
Subiecte în articol: tavan prăbuşit Dej banca victime
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close