Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul în care se construiește cea mai mare Sală Polivalentă din România. Imagini de pe șantier cu grandioasa clădire

Orașul în care se construiește cea mai mare Sală Polivalentă din România. Imagini de pe șantier cu grandioasa clădire

România va beneficia în scurt timp de cea mai mare Sală Polivalentă din țară.

Orașul în care se construiește cea mai mare Sală Polivalentă din România. Imagini de pe șantier cu grandioasa clădire
Sursa foto: Facebook | MIS GRUP
de Ioana Mircea    |    23 Mar 2024   •   16:43

Odată cu progresele spectaculoase în construcția celei mai mari Săli Polivalente din România, constructorul a postat pe internet mai multe imagini cu șantierul pe pagina sa de Facebook.

Sala Polivalentă din Brașov se profilează ca un punct de atracție major, cu o capacitate remarcabilă de 10.075 de locuri, concepută pentru a găzdui nu doar competiții sportive, ci și concerte, conferințe și evenimente culturale diverse.

Pe lângă sala principală, complexul sportiv va include o sală de antrenament și încălzire, echipată cu tribune pentru public, ce poate găzdui până la 1.158 de spectatori. Subsolul va servi drept hub logistic, furnizând acces la facilități esențiale precum vestiare, săli de recuperare și cabinete medicale, alături de spații tehnice și de depozitare.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Sala Polivalentă de la Brașov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Parterul va fi un spațiu vibrant, cu zone comerciale și de servicii de bar, iar accesul spectatorilor va fi facilitat de cele 8 grupe de scări ce asigură distribuția eficientă în interior.

Mezaninul și etajul 1 sunt rezervate publicului, persoanelor VIP și presei, oferind facilități adecvate și spații confortabile. În plus, numărul generos de locuri de parcare, 888 pentru autoturisme, 9 pentru autocare și 3 pentru autocamioane, asigură o experiență comodă pentru toți participanții.

×
Subiecte în articol: Sala Polivalenta Brașov
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close