Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce metodă a folosit un bărbat pentru a-i livra substanţe interzise unui prieten deţinut în Penitenciarul Aiud

Ce metodă a folosit un bărbat pentru a-i livra substanţe interzise unui prieten deţinut în Penitenciarul Aiud

Un bărbat a dat dovadă de imaginație când a vrut să-i ducă unui coleg din Penitenciarul Aiud un colet care conținea şi substanțe interzise.

Ce metodă a folosit un bărbat pentru a-i livra substanţe interzise unui prieten deţinut în Penitenciarul Aiud
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    19 Apr 2023   •   20:28

S-a întâmplat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, acolo unde un bărbat a adus un colet unui prieten deţinut.

Din păcate pentru el, agenţii de la penitenciar l-au oprit la un control suplimentar şi aşa s-a aflat că individul intenționa să-i livreze prietenului său aflat în penitenciar un colet dar şi 46 de pastile albe.

Urmare incidentului deținutul în cauză a fost sancționat disciplinar pentru că a primit coletul, iar în urma sancțiunii a făcut o contestație la instanță.

Ulterior acesta a fost eliberat la termen, iar dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud a rămas fără obiect.

Pe data de 7 martie, contestația acestuia a fost judecată, iar motivarea a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Metoda prin care bărbatul a încercat să introducă pastilele în Penitenciarul din Aiud este descrisă într-o motivare a Judecătoriei municipiului.

”În data de 16 noiembrie 2022, în cadrul sectorului vizită s-a descoperit în urma verificării unui pachet, mai exact în talpa unui pantof sport tip Adidas un număr de 46 – pastile de aproximativ 3 mm de culoare albă. Pachetul fiind adus de către un bărbat pentru deținut”, se arată în motivarea instanței, citată de alba24.ro.

×
Subiecte în articol: penitenciar barbat
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close