Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant într-o școală din România! Un elev a fost strâns de gât de învăţător până a rămas fără aer

Caz șocant într-o școală din România! Un elev a fost strâns de gât de învăţător până a rămas fără aer

Caz șocant într-o școală din România! Un elev a fost strâns de gât de învăţător până a rămas fără aer
19 Oct 2018   •   16:54

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a declanşat, vineri, o anchetă administrativă, după ce părinţii unui elevi din clasa I de la Şcoala gimnazială din Viişoara au reclamat faptul că fiul lor a fost agresat de învăţător.

Inspectorul general al IŞJ Botoşani, Gabriel Hîrtie, a declarat, pentru AGERPRES, că la nivelul unităţii de învăţământ a fost constituită Comisia de disciplină, care va face un raport către conducerea şcolii şi către IŞJ.

"Cazul de la Viişoara se confirmă. La nivelul şcolii se verifică contextul în care s-a produs incidentul şi se vor lua măsuri", a afirmat Hîrtie.

Părinţii copilului susţin că, din motive necunoscute, cadrul didactic l-ar fi strâns pe băieţelul de şapte ani de gât şi ar fi lăsat urme pe corpul acestuia. 

Învăţătorul vizat de anchetă nu este la prima abatere de acest tip, el fiind sancţionat şi în anul şcolar precedent pentru fapte similare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: şcoală gat
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close