Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător în Balș! Justiția împiedică un copil să meargă la școală

Caz revoltător în Balș! Justiția împiedică un copil să meargă la școală

Caz revoltător în Balș! Justiția împiedică un copil să meargă la școală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Sep 2019   •   09:45

Un copil de zece din Balş se află într-o situaţia incredibilă. Acesta nu poate merge la şcoală din cauza faptului că magistrații întârzie să se pronunțe în procesul părinților săi.

Băiatul susține că nu mai vrea să locuiască cu mama lui deoarece se simte ameninţat de fratele mai mare care și-a ucis bunica. Acum, tatal cere custodia baiatului pentru ca acesta sa se poata înscrie la scoală. 

Minorul în vârstă de zece ani a fost încredințat mamei spre creștere în urmă cu trei ani, în urma divorțului dintre soți. Femeia locuiește in Balș și l-a înscris pe copil acolo la școala. Tatăl avea dreptul să-l viziteze și să-l ia în vacanță.

Bărbatul a cerut in instanță încredințarea copilului.În paralel, a cerut și stabilirea domiciliului provizorie la el, prin ordonața președințială până se judecă încredințarea, în Bumvești-Joi pentru a-l putea înscrie la școală. 

Instanța nu a considerat acest aspect o urgență și a amânat judecata de patru ori. Următoarea sentință ar avea loc pe 20 septembrie. La școlile din Gorj a fost refuzat pentru că micuțul are domiciliul la mamă în județul Olt.

×
Subiecte în articol: copil şcoală justitie proces
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close