Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz cutremurător la Iași. Medicii au înlemnit, după ce au dezbrăcat o bătrână adusă la Urgenţe 

Caz cutremurător la Iași. Medicii au înlemnit, după ce au dezbrăcat o bătrână adusă la Urgenţe 

Caz cutremurător la Iași. Medicii au înlemnit, după ce au dezbrăcat o bătrână adusă la Urgenţe 
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Noi 2017   •   20:47

O bătrână de 91 de ani, din comuna ieșeană Ungheni, a fost adusă la unitatea medicală cu salvarea, după apelul făcut de o vecină care o vizitează din când în când și îi mai duce ceva de mâncare.

În momentul în care medicii au dezbrăcat-o pe bătrână, nu le-a venit să creadă că avea o sondă urinară uscată, care nu mai fusese schimbata de luni de zile.

„La internare, bătrâna avea escare, hipertensiune, era deshidratată și avea o sondă urinară calcifiată și se urina pe lângă acea sondă. Bătrâna suferă și de demență. Cred că sonda nu a fost înlocuită din luna iulie, când a ajuns la noi cu o fractură de femur sâang. Până acum nu am mai văzut așa ceva. Vom lua legătura cu primăria din localitate, să se ocupe asistentul social, asistentul comunitar. Nu știu dacă a fost văzută de medicul de familie", a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași, potrivit bzi.ro.

×
Subiecte în articol: batrana Iași medici dezbracat
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close