Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz cumplit în Sibiu! O tânără de 23 de ani și-ar fi ucis tatăl în timpul nopții

Caz cumplit în Sibiu! O tânără de 23 de ani și-ar fi ucis tatăl în timpul nopții

Caz cumplit în Sibiu! O tânără de 23 de ani și-ar fi ucis tatăl în timpul nopții
15 Iul 2019   •   14:00

O tânără de 23 de ani e acuzată că și-ar fi ucis tatăl de 63 de ani sâmbătă, în timpul nopții, în localitatea Șura Mare, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu

″Înainte de a se proceda la introducerea inculpatei B.E. în Centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul IPJ Sibiu, s-a procedat la examinarea medicală a acesteia, inclusiv examinarea sa de către un medic psihiatru. Din actele medicale depuse ulterior la dosar reiese că inculpata are probleme de sănătate mintală, fiind diagnosticată prezumtiv cu tulburarea psihotică acută şi recomandându-se internarea medicală, existând o îndoială asupra discernământului acesteia la momentul săvârşirii infracţiunii. Pentru aceste motive, prin ordonanţa din data de 13.07.2019 s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice asupra inculpatei B.E”, se arată în comunicatul parchetului, potrivit Agerpres. 

Procurorii au cerut expertiză psihiatrică în cazul tinerei. Aceasta se află în prezent în Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. 

Bărbatul a fost găsit mort în propria casă, unde locuia alături de familie, adică soția și cele trei fiice. 

×
Subiecte în articol: tanara tatal Sibiu procurorii
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close