Antena 3 CNN Actualitate Locale "Este mizerabil". Calvarul călătorilor pe ruta București Nord - Baia Mare: Toalete înfundate, tren întârziat și lipsă de căldură

"Este mizerabil". Calvarul călătorilor pe ruta București Nord - Baia Mare: Toalete înfundate, tren întârziat și lipsă de căldură

Călătorii care au ales trenul pe ruta București Nord - Baia Mare au trăit clipe de coșmar. Întreaga noapte s-au confruntat cu probleme grave precum toalete înfundate, tren întârziat și lipsa căldurii din vagoane.

"Este mizerabil". Calvarul călătorilor pe ruta București Nord - Baia Mare: Toalete înfundate, tren întârziat și lipsă de căldură
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Dec 2023   •   12:12

Situația s-a agravat odată cu întârzierea trenului, care, în loc să ajungă la destinație la ora programată de 8.48, a suferit o întârziere de 120 de minute, sosind la Baia Mare la 10.52.

Printre incidentele semnalate de călători se numără toaletele defecte și lipsa de căldură, aceștia susținând că situația a devenit deosebit de dificilă încă din Jibou, unde confortul minim a fost afectat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, călătorii au atras atenția la faptul că ultima dezinfecție și deratizare a trenului a avut loc în data de 18 noiembrie, subliniind nevoia urgentă de intervenții pentru a asigura condiții igienice adecvate.

"Am plecat la ora 23:47 din Brașov, am ajuns la 10:40, deși trebuia să ajungem la 8:40.

Citește și: Primul tren electric nou cumpărat în ultimii 20 de ani a ajuns în România. Când va începe să circule garnitura 

Faptul că transportul este gratuit pentru elevi, eu cred că nu justifică aceste condiții mizerabile din tren precum toaletele înfundate, geamurile sparte, mizerie pe jos și frig. Este mizerabil!

Am făcut publice pozele pentru că îmi doresc ca în țara mea să se schimbe ceva, astfel încât să nu fiu nevoit să o părăsesc după terminarea liceului. 

Domnul controlor, din câte știu, nici nu a fost în tren. L-am căutat, dar nu l-am găsit.

În timpul nopții ne-am oprit pentru 45 de minute fără să știm și fără să ne spună cineva ceva", a spus Alex, pasager în trenul București-Baia Mare.

×
Subiecte în articol: tren calatori Baia Mare
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close