Antena 3 CNN Actualitate Locale Câine de rasă, furat de doi tineri din curtea unei case din județul Brașov. Pedeapsa primită de hoți, după ce i-a prins Poliția

Câine de rasă, furat de doi tineri din curtea unei case din județul Brașov. Pedeapsa primită de hoți, după ce i-a prins Poliția

Doi tineri din județul Brașov sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au furat un câine de rasă dintr-o curte.

Câine de rasă, furat de doi tineri din curtea unei case din județul Brașov. Pedeapsa primită de hoți, după ce i-a prins Poliția
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Noi 2023   •   23:08

La data de 28 octombrie, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată, de o tânără, cu privire la faptul că, din curtea casei sale, i-a fost sustras un câine, din rasa ciobănesc de Bucovina.

La scurt timp, câinele a fost găsit în curtea unui imobil, situat pe strada Gârcinului, din municipiul Săcele.

Tot aici, polițiștii au identificat și un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, care a confirmat că el este cel care a luat câinele.

Astfel, față de tot probatoriul administrat până în prezent, a fost dispusă măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectorarului de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Citește și: Un copil de patru ani și-a încuiat părinții pe dinafară, ca să se uite liniștit la desene animate, în Ploiești

De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au mai identificat un tânăr de 21 de ani, care ar fi participat și el la furtul câinelui.

Pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, față de cele două persoane bănuite a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, au anunțat anchetatorii.

În acest caz, cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Săcele, sub coordoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, potrivit gandul.ro.

×
Subiecte în articol: caine furt Sacele tineri Brașov hoti
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close