Antena 3 CNN Actualitate Locale Biciclist spulberat de o şoferiţă de 19 ani, în Harghita. Bărbatul a murit la scurt timp

Biciclist spulberat de o şoferiţă de 19 ani, în Harghita. Bărbatul a murit la scurt timp

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a murit în această după amiază, după ce a fost grav accidentat de o șoferița de 19 ani în Remetea, judeţul Harghita.

Biciclist spulberat de o şoferiţă de 19 ani, în Harghita. Bărbatul a murit la scurt timp
Sursa foto: Facebook Ambulanţa
de Claudia Popovici    |    22 Mar 2023   •   19:44

Potrivit IPJ Harghita, "în aceasta după amiază, în jurul orei 16:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat, din primele cercetări, faptul că o tânără de 19 ani din localitatea Remetea, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, în împrejurări şi din cauze ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, a surprins și accidentat un bărbat, de 48 de ani din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni corporale și i-au fost aplicate manevre de prim ajutor de către membrii echipajului de ambulanță,  însă, din păcate bărbatul a decedat”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest stabilindu-se valoare zero, notează ziarharghita.ro

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului.

×
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close