Antena 3 CNN Actualitate Locale Belgianul bătut de ciobani, dezvăluiri şocante: ''M-au bătut ca pe un animal. Cu bâta, aşa. Am crezut că mă omoară!''

Belgianul bătut de ciobani, dezvăluiri şocante: ''M-au bătut ca pe un animal. Cu bâta, aşa. Am crezut că mă omoară!''

Belgianul bătut de ciobani, dezvăluiri şocante: ''M-au bătut ca pe un animal. Cu bâta, aşa. Am crezut că mă omoară!''
Sursa foto: Foto: Mihaita Comura Noghi/ Facebook
22 Iul 2019   •   15:26

Belgianul care a fost lovit de ciobani, pe un traseu turistic din Bistriţa, spune că rămâne îndrăgostit de România, în ciuda bătăii crunte pe care a primit-o.

Poreclit ''Bunicul'', bărbatul de 62 de ani spune că e obişnuit să fie primit la stâne cu mâncare şi palincă, nu cu pumni. De peste 23 de ani, belgianul vizitează constant ţara noastră şi s-a mutat recent în Maramureş.

A fost un atac sălbatic pe care belgianul nu-l va uita prea curând. Ciobanii l-au încolţit pe bărbatul de 62 de ani, care era pe o motocicletă de teren pe un traseu din Bistriţa. Din cauza zgomotului făcut de motocicletă, a speriat caii, care au fugit şi au răsturnat o căruţă.

''M-au bătut ca pe un animal. Cu bâta, aşa! Am crezut că mă omoară. Eu, cu bun simţ, m-am oferit să ajut ciobanii. Cu căruţa, să vadă că nu este nimic cu căruţa, cu caii. Nu m-am gândit că a fost, aşa, un fel de război'', a spus belgianul.

Belgianul a încercat să-şi cere scuze, dar asta nu i-a calmat pe ciobanii care l-au sechestrat şi i-au cerut bani pentru pagube. Mai mult, a încercat să fugă, dar ciobanii l-au prins din urmă şi au început să-l lovească cu bâtele.

Trei dintre bărbaţii care l-au bătut au fost acum aretaţi preventiv 30 de zile pentru lovire, şantaj şi lipsire de libertate.

 

 

 

×
Subiecte în articol: cioban animal Bistriţa motociclist bătaie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close