Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de doar două luni a ajuns de urgență la spital plină de răni | Mama, cadru militar, nu recunoaște ce i-a făcut bebelușului

O fetiță de doar două luni a ajuns de urgență la spital plină de răni | Mama, cadru militar, nu recunoaște ce i-a făcut bebelușului

Un caz dramatic petrecut în Prahova a ajuns pe masa procurorilor militari. O angajată a unei unități militare din Capitală este bănuită că și-ar fi agresat bebelușul.

O fetiță de doar două luni a ajuns de urgență la spital plină de răni | Mama, cadru militar, nu recunoaște ce i-a făcut bebelușului
Sursa foto: Getty Images
de Cristi Georgescu    |    17 Apr 2024   •   23:30

Pe baza probelor, judecătorii Tribunalului Militar București au arestat-o pe suspectă. Vorbim despre detalii sfâșietoare ce privesc o fetiță de doar două luni de zile, care a ajuns în urmă cu aproape o săptămână la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, dusă de propria mamă.

Medicii au constatat stupefiați că fetița nou născută suferise mai multe fracturi și contuzii, motiv pentru care au alertat imediat Poliția.

Polițiștii din Prahova au descoperit că mama copilului este cadrul militar la o unitate din Capitală și au cerut cercetări la Parchetul Militar din București.

Astfel s-a ajuns la acuzații dintre cele mai grave, motiv pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă a femeii în vârstă de 26 de ani. Legiștii spun că, după o evaluare preliminară, bebelușul cu pricina ar fi suferit de pe urma unor posibile agresiuni, cu un corp dur.

De altfel, mama nu a dat nicio explicație plauzibilă în legătură cu cele petrecute și, mai ales, să explice de ce anume a ajuns fetița ei să aibă asemenea răni.

IPJ Prahova spune că nu poate face nici un comentariu pe marginea acestui subiect Conducerea spitalului de pediatrie din Ploiești a confirmat situația însă nu a vrut să dea mai multe detalii motivând că este o anchetă în curs.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close