Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrân din Vaslui, găsit mort pe marginea drumului după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul vinovat s-a făcut nevăzut

Bătrân din Vaslui, găsit mort pe marginea drumului după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul vinovat s-a făcut nevăzut

Un bărbat din Vaslui, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit mort pe marginea drumului, după ce a fost lovit de un șofer care a fugit de la locul accidentului.

Bătrân din Vaslui, găsit mort pe marginea drumului după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul vinovat s-a făcut nevăzut
Sursa foto: Facebook/Politia Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Oct 2023   •   19:12

Bărbatul a fost găsit decedat, miercuri, pe marginea drumului naţional DN 24, în urma cercetărilor poliţiştii stabilind că acesta ar fi fost lovit cu maşina de un şofer din Bucureşti care a fugit de la locul producerii accidentului.

"În urma primelor cercetări efectuate a fost stabilită identitatea persoanei decedate, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Muntenii de Jos.

Acesta s-ar fi deplasat, în calitate de pieton şi ar fi fost acroşat de un autoturism, înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani, din municipiul Bucureşti, care avea direcţia de deplasare Crasna spre Vaslui.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat de către poliţişti în municipiul Vaslui.

Citește și: Tibi Ușeriu a suferit un șoc anafilactic sever. Sportivul a leșinat în timp ce alerga: "Să învățăm să fim recunoscători. Viața este importantă" 

A fost testat alcoolscopic şi cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier şi dispunerea măsurilor legale, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: batran IPJ Vaslui accident
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close