Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrân bătut cu bestialitate și amenințat cu moartea în propria locuință de trei adolescenți, în Mureș

Bătrân bătut cu bestialitate și amenințat cu moartea în propria locuință de trei adolescenți, în Mureș

Un bărbat de 62 de ani din Mureş a fost atacat, în toiul nopţii, de trei adolescenţi. Tinerii au intrat în casa bărbatului ca să îl jefuiască, după ce acesta s-a lăudat, la barul din sat, că are bani puşi de-o parte.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2024   •   08:58

Cei trei adolescenți minori au intrat în casă, peste bătrân, în timp ce acesta dormea. Bărbatul a fost bătut fără milă și amenințat cu moartea pentru a spune unde a ascuns banii.

În zadar victima a strigat după ajutor. A reușit singur să scape în cele din urmă și să anunțe poliția.

"Au intrat peste mine și au vrut să mă omoare pentru bani. Mi-au rupt ușa, mi-au spart geamurile. Am strigat, dar nu m-a auzit nimeni!", a declarat victima.

Hoții ar fi știut că bărbatul are bani în casă chiar de la victimă. Aceștia ar fi stat de vorbă cu câteva ore înainte, chiar la barul din sat.

Suspecții au fost prinși de poliție la scurt timp.

"Polițiștii au identificat la aceeași dată trei tineri de 16 și 17 ani bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost condus la secție, fiind reținuți pentru 24 de ore. Cei trei vor fi duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă", a declarat, purtătorul de cuvânt IPJ Mureș, Matei Aurica.

×
Subiecte în articol: mures bătrân bătut adolescenti
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close