Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a vizionat filme pentru adulți lângă o minoră, într-o stație de autobuz din Ilfov

Un bărbat a vizionat filme pentru adulți lângă o minoră, într-o stație de autobuz din Ilfov

Un bărbat a vizionat pe telefonul mobil un film pentru adulți în timp ce lângă el se afla o fată de 12 ani. Incidentul s-a produs într-o stație de autobuz din comuna Ciorogârla, iar reclamația a fost făcută de mama fetei.

Un bărbat a vizionat filme pentru adulți lângă o minoră, într-o stație de autobuz din Ilfov
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    29 Iun 2021   •   18:23

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați în mod direct, de către o femeie că în data de 25 iunie, un bărbat, a vizionat pe telefonul mobil, un film, la un volumul ridicat, cu conotații sexuale în timp ce se afla lângă fiica sa, o copila de 12 ani, în staţia de autobuz din comuna Ciorogârla.

„Facem precizarea că, în ziua de 26 iunie, reclamata s-a adresat unui polițist, care locuiește pe raza localității în care a avut loc evenimentul sesizat, dar care își desfășoară activitățile la o altă subunitate de poliție din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov.

Imediat, polițistul respectiv a informat comanda Poliției Orașului Bragadiru despre situația sesizată, iar petenta a fost îndrumată să se adreseze acestei unitați de poliție, competentă din punct de vedere teritorial”, au explicat polițiștii.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii orașului Bragadiru au deschis un dosar penal de corupere sexuală a unui minor.

×
Subiecte în articol: barbat filme adulţi copila minor ciorogarla
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close