Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat şi-a ucis cu bestialitate nepotul din cauza unor capre rămase moștenire de la o rudă, în Vaslui

Un bărbat şi-a ucis cu bestialitate nepotul din cauza unor capre rămase moștenire de la o rudă, în Vaslui

Crimă din cauza unei moșteniri într-un sat din Vaslui. Un bărbat de 70 de ani și-a omorât în bătaie nepotul, în vârstă de 41 de ani, pentru câteva capre rămase moștenire de la o rudă.

Un bărbat şi-a ucis cu bestialitate nepotul din cauza unor capre rămase moștenire de la o rudă, în Vaslui
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Claudia Popovici    |    13 Feb 2023   •   16:53

Totul s-a petrecut în satul vasluian Corn, în plină zi. Un bărbat de 41 de ani a fost descoperit fără suflare și rănit grav în propria locuință.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul căruia loviturile primite i-au fost fatale. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că victima a avut parte de o moarte violentă și au reținut și un suspect.

Acesta și-a recunoscut fapta și a fost reținut de polițiști. El le-a povestit anchetatorilor că s-a certat cu nepotul său de la câteva capre rămase moștenire de la o rudă.

Mama victimei este în stare de șoc după ce și-a găsit fiul tumefiat în fața casei. Vecinii povestesc că atât victima, cât și autorul erau consumatori de alcool.

Cazul a fost preluat de polițiști, iar bărbatul de aproximativ 70 de ani riscă să-și petreacă restul zilelor în spatele gratiilor, după ce și-a omorât în bătaie nepotul.

×
Subiecte în articol: Vaslui crima unchiul nepot mostenire
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close