Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Tulcea și-a stropit fiul cu benzină și apoi i-a dat foc, de față cu mama copilului. Femeia a fost cea care l-a salvat de la moarte

Un bărbat din Tulcea și-a stropit fiul cu benzină și apoi i-a dat foc, de față cu mama copilului. Femeia a fost cea care l-a salvat de la moarte

Un bărbat din Tulcea şi-a stropit fiul cu benzină şi i-a dat foc. Scenele şocante au avut loc chiar sub ochii mamei care a reuşit să stingă flăcările. Tânărul a suferit arsuri pe o treime din suprafaţa corpului, iar tatăl său a fost arestat preventiv.

de Andreea Ştefan    |    03 Oct 2023   •   10:37

Incidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul de 50 de ani a luat benzina, a amenințat la început că se auto-incendiază, că vrea să își încheie socotelile cu viața.

În timp ce stătea de vorbă cu fiul și cu mama acestuia, s-a răzgândit și la un moment dat, într-o pasă de nervi, a aruncat lichidul inflamabil în holul casei în care se aflau toți trei, apoi i-a dat foc.

Femeia și fiul său erau foarte aproape, astfel că hainele băiatului s-au aprins imediat.

Tânărul de 24 de ani a suferit arsuri în zona pieptului, a gâtului, dar și a membrelor. Femeia, disperată, a sărit imediat să-și salveze fiul și a reușit.

Citește și: Incendiu la un depozit cu probe al Poliţiei Capitalei. Poliţiştii nu exclud ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat

Tot ea este cea care a sunat la 112 și a chemat în ajutor un echipaj de ambulanță, care l-a luat pe tânărul de 24 de ani și l-a transportat la spital.

Între timp, au intervenit și polițiștii, care l-au încătușat pe bărbatul de 50 de ani și l-au dus în arestul poliției. Este reținut pentru 30 de zile pentru tentativă de omor calificat.

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close