Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un bărbat pe scuter e spulberat de o mașină condusă de un tânăr, în Mureș

Momentul în care un bărbat pe scuter e spulberat de o mașină condusă de un tânăr, în Mureș

Un bărbat de 30 de ani care mergea pe scuter a fost spulberat de un șofer, în județul Mureș. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   13:45

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere şi se vede cum tânărul de 24 de ani circula cu viteză şi s-a izbit în plin de scuter.

Victima a ajuns de urgență la spital cu răni extrem de grave.

"La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație produs în localitatea Botorca, în zona intersecției dintre DN14 A și DJ142 D.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar din primele cercetări a reieșit faptul că impactul s-a produs între un scuter electric, condus de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Botorca, și un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani din localitatea Bobohalma.

În urma evenimentului, conducătorul auto de 30 de ani a fost rănit, fiind transportat la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate", potrivit comunicatului poliției.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident scuter mures
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close