Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Mureș a fost arestat preventiv, după ce și-a răpit și agresat propria iubită, pentru că ea voia să îl părăsească

Un bărbat din Mureș a fost arestat preventiv, după ce și-a răpit și agresat propria iubită, pentru că ea voia să îl părăsească

Un bărbat de 33 de ani dintr-o localitate din Mureş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a răpit şi agresat propria iubită.

Un bărbat din Mureș a fost arestat preventiv, după ce și-a răpit și agresat propria iubită, pentru că ea voia să îl părăsească
Sursa foto: Getty image SDI Productions
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2023   •   08:56

Incidentul a avut loc vineri seară, când familia unei femei de 23 de ani a sesizat că în jurul orei 23:30, tânăra a fost luată cu forța de pe o stradă din comuna Livezeni și băgată într-un autovehicul, care a pornit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii din Mureș au demarat de urgență acțiuni de căutare și de stabilire a traseului autovehiculului, acesta fiind identificat și oprit în trafic sâmbătă dimineață în localitatea Bălăuşeri, a transmis, duminică, poliția județeană Mureș.

Bărbatul a fost imobilizat și dus la poliție, fiind inițial reținut.

Tânăra de 23 de ani nu a necesitat îngrijiri medicale.

Citește șiUn bărbat a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu toporul pe o stradă din Vişeul de Sus

[EMBED_189127

"Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul unităţii de poliţie, pentru continuarea cercetărilor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

La aceeaşi dată, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind introdus şi predat Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş.

Duminică, Judecătoria Târgu Mureş a admis propunerea de arestare preventivă formulată de unitatea de Parchet şi a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş", potrivit Poliția Mureș.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close