Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat legat de patul de spital de un paznic, în Brăila. Reacţia incredibilă a asistentei: "Trebuia să vă ducă la nebuni, domnule, nu aici să ne înnebuniţi pe noi"

Bărbat legat de patul de spital de un paznic, în Brăila. Reacţia incredibilă a asistentei: "Trebuia să vă ducă la nebuni, domnule, nu aici să ne înnebuniţi pe noi"

Imagini şocante au fost surprinse într-un spital din Brăila. Un paznic şi o asistentă au fost filmaţi în timp ce leagă mâinile unui bătrân aflat pe un pat mobil. În plus, cadrul medical țipă la pacient și se plânge că acesta trebuia dus la psihiatrie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   12:00

Pe imagini se observă un pacient, un bărbat în vârstă, întins pe un pat mobil, căruia un paznic îi leagă mâinile de marginile patului.

Totodată, asistenta se plânge şi spune că pacientul ar fi trebuit dus “la nebuni”: “Nu aici să ne înnebuniţi pe noi!”.

În timp ce leagă mâinile pacientului, și paznicul o susține verbal pe asistenta medicală cu privire la internarea pacientului la Psihitarie.

Didi Crintea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila, a declarat că a trimis filmulețul medicului-șef de la UPU și va cere dispunerea unei anchete.

“Voi cere anchetă fără doar și poate. O să discut cu medicul-șef UPU și o să cer anchetă. E personal UPU, anchetă o face UPU, nu Spitalul Județean. E regretabil așa ceva și de neacceptat”, ne-a precizat Didi Crintea pentru debrăila.ro.

×
Subiecte în articol: barbat legat de pat spital Brăila
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close