Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, a dat foc la casă şi apoi a fost găsit mort, la Moşniţa Veche, în Timiș

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, a dat foc la casă şi apoi a fost găsit mort, la Moşniţa Veche, în Timiș

Un bărbat din Moşniţa Veche, județul Timiș, și-a înjunghiat soția și a dat foc la casă, fiind ulterior găsit mort de autorități.

de Andreea Borboros    |    08 Apr 2024   •   12:43

Inițial, s-a crezut că agresorul a fugit, însă ulterior poliția a anunțat că a fost găsit cadavrul bărbatului, carbonizat, într-o anexă a gospodăriei.

Vecinii au alertat autoritățile după ce femeia înjunghiată a cerut ajutor.

"Soțul tăiat-o la gât. Noi, când am ieșit afară cu soțul meu, am auzit larma, gălăgia. Numai ce ajunsesem din oraș. Când am ajuns, (femeia) era tăiată la gât, la poartă la mine. A intrat la mine, a stat acolo cât am sunat la salvare. Cred că a trecut mai bine de jumătate de oră (până a venit ambulanța). A stat fata acolo, tăiată la gât", a povestit o vecină, intervievată de Antena 3 CNN.

"În urmă cu câteva momente a fost făcut anunțul faptului că agresorul a fost găsit.

Din nefericire, cadavrul acestuia este carbonizat în anexa pe care a incendiat-o la scurtă vreme după ce și-a înjunghiat soția. Pompierii au reușit să localizeze incendiul, iar acum încearcă să recupereze cadavrul carbonizat.

Între timp, copiii acestei familii - vorbim de șase copii, de la un bebeluș până la un adolescent în vârstă de 14 ani - sunt panicați și devastați de durere.

Rudele au venit mai devreme aici și au încercat să îi ia de la fața locului.

Scandalul între membrii acestei familii a început încă de azi-noapte. Femeia a sunat la 112 după ce soțul a amenințat-o că o ucide.

Un echipaj de poliție a aplanat scandalul în noaptea dinaintea dramei de la Moșnița Veche

În urma apelului, s-a prezentat un echipaj de la poliție, iar oamenii legii au reușit, pentru moment, să aplaneze conflictul.

Iată însă că în această dimineață, după ce, se pare, a consumat mai multe pahare de alcool, bărbatul a recurs la această serie șocantă de violențe: și-a înjunghiat soția, a dat foc la anexa unei case și a intrat în flăcări după ce, aparent, și-a provocat, el însuși, leziuni prin înjunghiere.

Starea femeii după agresiune este gravă. Echipajul de prim ajutor a estimat că victima va fi dusă direct în sala de operație.

Vecinii confirmă că în ultimele zile au avut loc mai multe certuri între bărbat și soția sa, mamă a șase copii.

Deși individul ar fi amenințat în mai multe rânduri că o va ucide pe femeie, localnicilor încă nu le vine să creadă că acest scandal conjugal din localitatea lor a avut un deznodământ atât de tragic", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

×
Subiecte în articol: Moșnița Veche sotie injunghiata foc casa
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close