Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din București a fost înjunghiat în stradă, după un scandal în trafic

Un bărbat din București a fost înjunghiat în stradă, după un scandal în trafic

Un bărbat de 33 de ani a fost înjunghiat în umăr, joi, în urma unui scandal în trafic, în Sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, de un alt șofer, în vârstă de 35 de ani.

Un bărbat din București a fost înjunghiat în stradă, după un scandal în trafic
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Ian 2024   •   17:13

Potrivit Poliției Capitalei, agresiunea a avut loc joi, în jurul orei 08.30. Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la scandalul din trafic, în urma căruia, un bărbat a fost agresat.

Au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 33, respectiv 35 de ani, implicați în eveniment.

"Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma divergențelor, bărbatul de 35 de ani i-ar fi provocat răni celuilalt, la nivelul umărului, cu un obiect tăietor-înțepător. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate", spun reprezentanții Poliției Capitalei.

Citește și: Și-a câștigat în instanță tratamentul. Povestea unui bolnav de cancer din România care a fost pus să cumpere un medicament ce trebuia decontat de stat

Agresorul, respectiv bărbatul de 35 de ani, a fost dus la sediul subunității pentru audieri. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close