Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă șocantă în Sectorul 2 din Bucureşti: Administratora unui bloc a fost ucisă de un locatar

Crimă șocantă în Sectorul 2 din Bucureşti: Administratora unui bloc a fost ucisă de un locatar

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut fiind acuzat că a ucis o femeie în vârstă de 56 de ani, administratorul blocului în care acesta locuia.

Crimă șocantă în Sectorul 2 din Bucureşti: Administratora unui bloc a fost ucisă de un locatar
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2024   •   21:38

În jurul orei 19.10, Poliția Capitalei - Secția 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care locuiesc în același bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie.

Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat și dus la sediul subunității.

De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor care a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

"Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului", transmite, joi seara, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close