Antena 3 CNN Actualitate Locale Coșmarul unui bărbat din Brașov care și-a închiriat casa. Motivul pentru care nu poate evacua chiriașii rău-platnici

Coșmarul unui bărbat din Brașov care și-a închiriat casa. Motivul pentru care nu poate evacua chiriașii rău-platnici

Situaţie de coşmar pentru un bărbat din Braşov, care şi-a închiriat casa pentru o perioadă de cinci ani. Deşi chiriaşii au refuzat să-i mai plătească suma stabilită prin contract, nu îi poate evacua.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   17:30

Proprietarul a încheiat un contract de închiriere pentru casa sa pe cinci ani, dar în scurt timp, chiriașii au încetat să plătească chiria.

În ciuda eforturilor sale de a-i da afară, nu a putut, deoarece aceștia sunt protejați de legea chiriașilor.

Chiar și oprind utilitățile, proprietarul nu a reușit să-i convingă să plece și a fost nevoit să-i tolereze până la soluționarea procesului.

Proprietarul a încercat prin diferite modalități, chiar și cu un Executor Judecătoresc, notificându-l pe chiriaș că trebuie să părăsească locuința.

S-a dus chiar și la cei de la Electrica și la cei de la Gaz, au oprit gazul și chiriașul tot a consumat pentru că a rupt sigiliul , iar singura variantă a proprietarului, în acest moment, este să îl dea în judecată. 

Chiriașul nu este străin de procedurile care îl apără prin această lege a chiriașilor și spune că va merge în instanță și cu siguranță va avea un termen, va avea loc o vacanță judecătorească, va veni iarna și din nou îl va apăra legea chiriașilor, iar proprietarul nu-l va putea scote din locuință. 

Și fără bani, dar și pe termen lung, se pare că acest chiriaș cunoaște legislația și face în așa fel încât să nu plătească.

×
Subiecte în articol: chiriasi Brașov închiriat casa
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close