Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat fără locuinţă a cerut ajutor poliţiştilor pentru el şi câinele lui, în Constanţa

Un bărbat fără locuinţă a cerut ajutor poliţiştilor pentru el şi câinele lui, în Constanţa

Înfometat şi înfrigurat din cauza viscolului, un bărbat fără locuință a cerut ajutor poliţiştilor din Constanţa pentru el şi câinele lui.

Un bărbat fără locuinţă a cerut ajutor poliţiştilor pentru el şi câinele lui, în Constanţa
Sursa foto: IPJ Constanţa
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2023   •   18:13

S-a întâmplat la Secția 2 Poliție Constanța, acolo unde un bărbat fără adăpost a cerut ajutorul şi sprijinul  polițiștilor constănțeni.

"Amândoi erau înfrigurați și înfometați, iar bărbatul nu mai avea documente. Polițiștii i-au adăpostit în sediu, le-au oferit mâncare și apă, haine groase, iar cățelușa Masca s-a împrietenit cu colegii noștri. Polițiștii au luat legătura cu serviciile de asistență socială, pentru a le găsi amândurora o locuință călduroasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astfel, bărbatul a fost preluat de patrulă și transportat la spital, pentru a fi examinat medical, urmând a fi internat într-un adăpost al Direcției Generale de asistență socială Constanța, unde va fi ferit de urgia vremii. La rândul său, cățelușa Masca a fost preluată de serviciile de specialitate și transportată la adăpostul pentru câini din municipiul Constanța.

Un final fericit pentru amândoi, dar și pentru colegii noștri, bucuroși că și-au făcut datoria", a transmis IPJ Constanţa, într-un comunicat de presă. 

Citeşte şi: "Mai vedem și fapte bune în zilele acestea". Căprioară lovită de o mașină și abandonată, salvată de un jandarm, în Hunedoara

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close