Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Dâmboviţa, care a anunţat că donează 15 capre, face selecţie după ce a primit sute de telefoane

Un bărbat din Dâmboviţa, care a anunţat că donează 15 capre, face selecţie după ce a primit sute de telefoane

Un bărbat din Dâmbovița, care a fost nevoit să renunțe la viaţa de la ţară, a fost asaltat de telefoane după ce a dat anunţ că îşi donează cele 15 capre.

Un bărbat din Dâmboviţa, care a anunţat că donează 15 capre, face selecţie după ce a primit sute de telefoane
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iul 2023   •   11:23

Pentru că nu îşi doreşte să lase animalele pe mâna samsarilor, bărbatul a decis ca sâmbătă, toţi doritorii să vină la curtea lui. Ulterior, se vor cunoaşte şi dacă el va cosidera că respectivii oameni merită să primească o capră, atunci le-o va oferi.

După ce şi-a publicat adresa şi numărul de telefon în mesajul postat pe Facebook, acesta a fost asaltat de telefoane.

Citeşte şi: Semnele de insolație la câini și pisici. Mare atenţie la acest simptom banal care poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte

„Spre totală mea surpriză am primit sute de telefoane. Și nu exagerez cu nimic. Pentru că noi avem 15 căprițe și nu 1500 o să rog că doar persoanele cu o distanță rezonabilă 50 max 100 km să vină sâmbătă. Asta pentru siguranță căprițelor în primul rând. Chiar și așa.....nu pot garanta că toți cei ce vor veni vor primi căpriţe. Dar....nu strică să faceți o plimbare și să socializăm puțin”, a specificat proprietarul într-o actualizare a postării.

Conform ziare.com, postarea a generat sute de comentarii, iar în multe dintre acestea, proprietarul era sfătuit să doneze caprele unor familii nevoiașe sau unor ONG-uri care se ocupă de oamenii sărmani.

×
Subiecte în articol: Dambovita Facebook
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close