Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat este căutat de poliție, după ce a distrus culturile unui vecin cu excavatorul și a încercat să lovească de mai multe ori autospeciala de poliţie, în Alexandria

Un bărbat este căutat de poliție, după ce a distrus culturile unui vecin cu excavatorul și a încercat să lovească de mai multe ori autospeciala de poliţie, în Alexandria

Un bărbat din Alexandria este căutat de poliţie, după ce a distrus culturile de mazăre ale unui vecin cu excavatorul, a încercat să lovească de mai multe ori autospeciala de poliţie şi nu a răspuns la semnalele oamenilor legii. În urma focurilor de armă, şoferul a abandonat utilajul pe câmp şi a fugit.

01 Apr 2024   •   10:13

Update 10:45. Bărbatul în vârstă de 57 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Alexandria.

A fost testat cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatele indicând faptul că nu se află sub influența alcoolui/substanțelor interzise.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infraționale, urmând ca bărbatul să fie audiat.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Duminică seara, un bărbat din Alexandria a sunat la poliție, după ce o persoană i-a distrus culturile de mazăre, în timp ce conducea un excavator.

Un echipaj de poliție a ajuns la fața locului, acolo unde l-au găsit pe bărbatul respectiv, care a ignorat semnalele oamenilor legii și a fugit în zona extravilană a municipiului.

Oamenii legii s-au deplasat după el și au încercat să îl oprească, folosind inclusiv armamentul din dotare, însă șoferul a încercat, ”în repetate rânduri”, să lovească autospecialele, dar şi pe polițiști.

Cei din urmă au tras în anvelopele vehiculului respectiv, însă șoferul nu a oprit nici de această dată. Individul nu a permis ca autospeciala de poliție să intre pe câmp, fapt pentru care conducătorul a reușit să fugă de polițiști.

În acest momente, oamenii legii încă efectuează căutări pentru a-l prinde pe făptaș. Bărbatul va fi cercetat pentru distrugere și totodată, pentru faptul că a fugit de polițiști și nu a răspuns semnalelor acestuia, potrivit surselor Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close