Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a rămas fără zeci de mii de euro după ce a fost îmbătat de două femei, în apropierea Gării Braşov

Un bărbat a rămas fără zeci de mii de euro după ce a fost îmbătat de două femei, în apropierea Gării Braşov

Un bărbat a rămas fără 76.000 de euro după ce a fost îmbătat până la inconştienţă de două femei, în zona Gării Braşov.

Un bărbat a rămas fără zeci de mii de euro după ce a fost îmbătat de două femei, în apropierea Gării Braşov
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2023   •   17:13

Cele două femei au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce au fost identificate şi depistate în municipiul Topliţa, din judeţul Harghita.

Potrivit IPJ Braşov, cele două femei l-ar fi abordat pe bărbat, în zona Gării Braşov, promiţându-i că întreţin relaţii sexuale cu el, apoi l-ar fi îmbătat până la inconştienţă.

Bărbatul a rămas fără aur şi 76.000 de euro

După ce și-ar fi revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta, lipsea suma de 76.000 de euro, precum și faptul că îi lipsesc bijuteriile din aur. El a sesizat Poliţia la aproximativ o oră şi jumătate după ce s-ar fi consumat faptele.

În mai puţin de 48 de ore, poliţiştii braşoveni au reuşit să le depisteze pe cele două femei.

"Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au clarificat împrejurările descrise în sesizare şi au stabilit faptul că, la data menţionată, în timp ce se afla în zona Gării, persoana vătămată ar fi fost abordată de două femei, care i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale. Întrucât a acceptat propunerea, bărbatul s-ar fi deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Braşov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconştienţă.

După ce şi-ar fi revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta, lipsea suma de 76.000 de euro, precum şi faptul că îi lipsesc bijuteriile din aur, respectiv un lanţ cu medalion, brăţară şi inel", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de IPJ Braşov.

Cele două femei au fost reţinute

Poliţiştii le-au depistat rapid pe cele două femei, una de 43 şi una de 20 de ani, şi au făcut percheziţii la locuinţele acestora.

Cele două femei au fost reţinute pentru 24 de ore, iar cercetările în acest caz sunt continuate.

×
Subiecte în articol: Gara Braşov furt barbat îmbătat
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close