Antena 3 CNN Actualitate Locale Ucigașul celor doi bunici din Timișoara, reținut pentru 24 de ore | Și-a recunoscut faptele

Ucigașul celor doi bunici din Timișoara, reținut pentru 24 de ore | Și-a recunoscut faptele

Suspectul în cazul crimelor de la Timișoara, prins joi de polițiști, a fost reținut pentru 24 de ore după audierile din cursul nopții. Surse din rândul anchetatorilor susțin că acesta și-a recunoscut faptele.

Ucigașul celor doi bunici din Timișoara, reținut pentru 24 de ore | Și-a recunoscut faptele
de Mia Lungu    |    30 Iun 2023   •   11:21

Principalul suspect în cazul crimelor de la Timișoara a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat, în cursul nopții de joi spre vineri. 

Acesta va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Mediafax că acesta și-a recunoscut faptele. 

"În data de 30 iunie 2023, Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul M.A.A., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de /omor calificat (comis asupra a două persoane)/, prevăzută de art.188 alin.1, art.189 alin.1 lit.f C.pen..

Totodată, prin ordonanța procurorului din aceeași dată, față de suspect a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 ore”, a transmis Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Conform procurorilor, în data de 27 iunie 2023, în jurul orei 22.48, în timp ce se afla într-un imobil situat în Piața Țepeș Vodă din municipiul Timișoara, suspectul M.A.A. ar fi ucis două persoane – soț și soție, prin aplicarea de lovituri cu un obiect tăietor – înțepător, acesta fiind surprins în scurt timp la locul faptei, în interiorul imobilului, de câțiva martori, iar imediat după acest moment suspectul ar fi părăsit locul faptei, pentru a-și asigura scăparea.

Suspectul a fost prins joi de polițiști în municipiul Timișoara. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei și a dispunerii, în continuare, a măsurilor legale care se impun.

Un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani au fost descoperiți decedați în locuința lor din Piața Țepeș Vodă din Timișoara.

×
Subiecte în articol: ucidere bunici Timisoara retinut
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close