Antena 3 CNN Actualitate Locale Suma colosală pe care o are de plătit un bărbat din Iași la întreţinere. Nu a mai achitat cheltuielile de ani de zile. "Omul are problemele lui”

Suma colosală pe care o are de plătit un bărbat din Iași la întreţinere. Nu a mai achitat cheltuielile de ani de zile. "Omul are problemele lui”

Un bărbat din Iași a adunat o sumă uriașă la costurile apartamentului pe care-l deține, după ce nu și-a mai plătit întreținerea timp de mai mulți ani.

Suma colosală pe care o are de plătit un bărbat din Iași la întreţinere. Nu a mai achitat cheltuielile de ani de zile. "Omul are problemele lui”
Sursa foto: Suma colosală pe care o are de plătit un bărbat din Iași la întreţinere. Nu a mai achitat cheltuielile de ani de zile. "Omul are problemele lui”
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   10:06

Un bărbat din Iași a acumulat o sumă imensă la costurile de întreținere pentru apartamentul său, neglijând plata acestora timp de mai mulți ani.

Asociația de proprietari din blocul respectiv a încercat timp de cinci ani să recupereze acești bani neplătiți, dând chiar și în judecată individul, însă fără succes.

În prezent, asociația așteaptă următoarea înfățișare în instanță pentru a rezolva această problemă, președintele acesteia menționând că persoana în cauză nu mai locuiește în apartamentul respectiv.

Acesta a acumulat datorii de 28.000 de lei, la care se adaugă 30.000 de lei sub formă de penalități, neglijând plata întreținerii de câțiva ani în urmă.

"Omul are problemele lui de nu a plătit întreținerea, nici nu mă interesează acum pe mine, vreau doar să recuperez banii pe care îi datorează. Am ajuns în instanță de mai bine de 2 ani, însă datoria este mult mai veche, altă cale nu este, doar că durează ceva timp până se soluționează.

Eu cred că așa se va ajunge, până la urmă, la un final și o să ne recuperăm și suma de 30.000 de lei. Din fericire, nu am avut probleme în cadrul asociației din cauza datoriei lui, însă regula este clară, dacă ai consumat ceva, trebuie să plătești.

Nu îl cunosc personal pe dumnealui, nici măcar nu mai stă în apartamentul respectiv, dar asta nici nu este important, trebuie să plătească acum, asta e tot ce contează. Lucrurile sunt complicate și vrem să se termine odată totul”, a precizat Liviu Andronache, președintele asociației de proprietari, potrivit bzi.ro.

×
Subiecte în articol: Iași factură întreţinere
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close