Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă Termoenergetica! Harta şi lista celor peste 400 de blocuri din Bucureşti care nu au apă caldă şi căldură

Alertă Termoenergetica! Harta şi lista celor peste 400 de blocuri din Bucureşti care nu au apă caldă şi căldură

Peste 400 de blocuri din toate sectoarele Bucureştiului nu apă caldă şi căldură ori caloriferele sunt doar amorţite din cauza unor avarii, anunţă Termoenergetica.

Alertă Termoenergetica! Harta şi lista celor peste 400 de blocuri din Bucureşti care nu au apă caldă şi căldură
Sursa foto: Getty Images
de Milena Niță    |    16 Ian 2024   •   15:26

Avaria a afectat un total de 417 blocuri, iar cele mai multe probleme sunt în sectorul 2 din Capitală, unde românii au rămas fie fără apă caldă, fie fără căldură, fie fără ambele.

În acest fel, unii dintre români sunt nevoiți în continuare să încălzească apă pe aragaz ca să se spele ori să folosească diferite radiatoare, ca să crească cu temperatura din casă.

Compania Municipală Termoenergetica anunţă, marţi, că o nouă avarie a dus la oprirea căldurii şi a apei calde, în sute de blocuri din Bucureşti.

Lista blocurilor din Bucureşti care nu au apă caldă sau căldură

Cele mai multe probleme privind furnizarea căldurii şi a apei calde sunt înregistrate în sectorul 2 din Bucureşti.

"În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări lista blocurilor din Bucureşti care nu au apă caldă sau căldură.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Termoenergetica: peste 400 de blocuri nu au apă caldă sau căldură

"Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în rețeaua termoficare, în mai multe zone.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE - 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației", se arată pe site-ul companiei.

Conform informațiilor transmise de CMTEB, mare parte dintre probleme ar trebui să fie remediate azi, 16 ianuarie, însă există câteva care au ca termen de remediere ziua de miercuri, 17 ianuarie.

Compania ce se ocupă de distribuirea apei calde și a agentului termic a pus la dispoziție și o hartă a zonelor afectate:

Din totalul de 417 imobile afectate:

110 – primesc apă caldă și căldură, însă sub parametrii optimi

307 – au apa caldă și căldura complet oprite.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close