Antena 3 CNN Actualitate Locale El este criminalul care a ucis cu sânge rece doi bătrâni, la Timișoara! Era un cunoscut al victimelor

El este criminalul care a ucis cu sânge rece doi bătrâni, la Timișoara! Era un cunoscut al victimelor

Andrei Minda este suspectul principal în cazul crimelor de la Timișoara. Acesta a fost prins în urmă cu scurt timp.

El este criminalul care a ucis cu sânge rece doi bătrâni, la Timișoara! Era un cunoscut al victimelor
Sursa foto: Facebook/Andrei Minda
de Andreea Borboros    |    29 Iun 2023   •   23:59

Andrei are 38 de ani și este principalul suspect în cazul dublului omor de la Timișoara. Acesta este acuzat că ar fi ucis doi bătrâni, chiar în casa lor. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul ar fi un apropiat al bătrânilor.

Până acum două luni aceasta a stat cu chirie în apartamentul de lângă cei doi. În momentul în care s-a mutat, a lăsat o restanță de 2500 de lei la întreținere. Totodată, acesta știa că femeia era administratorul clădirii și cunoștea data la care aceasta strângea banii de la locatari.

După două zile de căutări, polițiștii au reușit, în această seară, să îl prindă. Din primele informații se pare că acesta nu ar fi opus rezistență. 

”În urmă cu câteva minute, colegii mei l-au depistat și l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe prezumtivul autor al tragediei din Timișoara. 

În acest moment nu putem da foarte multe informații, sunt activități în derulare. Ceea ce este important este faptul că principalul suspect în cazul acestui omor, acestui dublu omor, se află în custodia polițiștilor.

Din datele pe care le deținem la acest moment, bărbatul nu a opus rezistență. Acesta a fost imobilizat conform procedurilor legale.

În acest moment urmează a fi condus la audieri unde se va administra și probatoriul necesar în această cauză și cu siguranță procurorul de caz, întrucât este o infracțiune de omor, competența se află la procuror, cu siguranță procurorul de caz, în urma administrării probatoriului și bineînțeles în urma audierilor și a celorlalte probe, va dispune și măsurile legale în acest caz”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR, la Antena 3 CNN. 

Cei doi bunici vorbeau la telefon cu un nepot stabilit în Germania, când femeia a început să țipe spunând că cineva a intrat peste ei în casă. Apoi apelul a fost închis. De teama, nepotul a sunat un verișor de la Timișoara, pe care l-a trimis la apartamentul celor doi.

Acesta din urmă a găsit ușa deschisă și, în casă, ambii bătrâni înjunghiați, dar și un bărbat necunoscut, care s-a năpustit asupra lui dar nu a reușit să îl rănească. În schimb, a reușit să fugă. Nepotul a sunat la 112 și au venit două echipaje de la ambulanță, care au constatat decesul celor doi.

 Agresorul a folosit o mănușa de construcții, pe care a abandonat-o lângă o bancă.

Din primele informații, bărbatul și-a recunoscut fapta. 

×
Subiecte în articol: criminal Timisoara
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close