Antena 3 CNN Actualitate Locale Alt caz șochează România! Un recidivist a plecat cu un băiat de nouă ani dintr-un parc din Focșani

Alt caz șochează România! Un recidivist a plecat cu un băiat de nouă ani dintr-un parc din Focșani

Alt caz șochează România! Un recidivist a plecat cu un băiat de nouă ani dintr-un parc din Focșani
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Aug 2019   •   10:37

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Galaţi, a fost reţinut miercuri seară, fiind cercetat în cazul dispariţiei unui copil de nouă ani care a fost găsit de poliţie după circa o oră şi jumătate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

Potrivit sursei citate, băiatul a fost plecat în tot acest timp împreună cu bărbatul reţinut. 

"În continuarea cercetărilor în cazul minorului în vârstă de nouă ani, care a fost dat dispărut în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 20,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani l-au identificat şi ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul cu care băiatul a plecat pentru aproximativ o oră şi jumătate. În cursul zilei de joi, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Galaţi, urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu. 

Conform unor surse apropiate anchetei, bărbatul ar fi recidivist, având o condamnare cu închisoare de 15 ani pentru act sexual cu minor, pe care a ispăşit-o. 

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză. 

În cursul zilei de marţi, un copil de nouă ani din Focşani a dispărut în jurul orei 12,30, din parcul situat în Piaţa Unirii unde ieşise la joacă împreună de bunicul. Acesta a fost găsit imediat de autorităţi, în căutarea acestuia fiind mobilizaţi lucrători din Poliţie, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, precum şi foarte mulţi voluntari.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: recidivist parc condamnat
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close