Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă pe plaja din Sfântu Gheorghe, din cauza unui plic de zahăr vanilinat

Alertă pe plaja din Sfântu Gheorghe, din cauza unui plic de zahăr vanilinat

Autorităţile au intrat în aleră la Sfântu Gheorghe, după ce un bărbat a găsit un plic cu praf alb.

Alertă pe plaja din Sfântu Gheorghe, din cauza unui plic de zahăr vanilinat
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Aug 2023   •   12:55

Un plic transparent a produs cofuzie la Sfântu Gheorghe, judeţul Tulcea. Autoritățile au intrat în alertă și au efectuat mai multe căutări în zona plajei, după ce un bărbat a susținut că a găsit acolo un plic cu praf alb.

În urma anchetei, poliţia a descoperit că în plicul transparent era doar zahăr vanilat, şi nu o substanţă interzisă, potrivit adevărul.ro.

Surse din anchetă spun că un bărbat, originar din Sighetu Marmaţiei, județul Maramureş, a predat poliţiei sâmbătă seară un plic transparent ce conţinea un praf de culoare albă.

Bărbatul a declarat că a găsit plicul pe malul mării, în localitatea Sfântu Gheorghe, în zona denumită Schela metalică, la aproximativ 500 metri de gura de vărsare a Dunării.

Ulterior, anchetatorii au cercetat zona în care a fost găsit plicul. Oamenii legii nu au mai găsit alte asemenea plicuri în zonă, în urma controalelor efectuate. 

Plaja a fost verificată din nou, duminică dimineață, atât de organele de poliție, cât și de lucratorii de la frontieră. Nu au fost identificate alte plicuri asemănătoare celui semnalat de bărbat, ori alte bunuri interzise sau substanţe de mare risc.

În urma expertizei, s-a constatat că plicul transparent, care a produs confuzie, conţinea zahăr vanilinat.

Plicul suspect a fost ambalat, sigilat și a fost predat lucrătorilor din cadrul SCCO Tulcea, în vederea dispunerii măsurilor legale.

×
Subiecte în articol: sfantu gheorghe plaja
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close